Dag 6

Dag 6, idag ska jag berätta om min barndom.
Jag föddes den 26 september 1995 på bb karolinska. Jag har inte så mycke minnen av min barndom men jag började rida när jag var 5 år och började på gymnastik vid 4 årsåldern tror jag.
Varje sommar har jag varit på öland där jag har sommarhus, mina föräldrar skildes där när jag var 6 år. På vintrarna brukar jag åka till sälen, tandådalen.
Mamma har bott i årsta sen dom skildes och pappa i enskede.

Dagen

Tja blogg läsare, förlåt att jag knappt uppdaterar!
Igår somnade jag vid klockan 5, kunde inte sova så jag messade med niklas. När jag väl somnade sov jag gott och vaknade vid 2, gick ner och tog en dusch. Fönade håret sedan lockade jag det. Resten av dagen låg jag i sängen och degade. Vid 5 började jag sminka mig och byta om. Pappa hämtade upp mig, vi åt tacos hemma oss pappa, det var jag, Amanda, hennes kompis Maja, Anton, hans flickvän Matilda, pappa och Gunilla som åt. Vid halv nio mötte jag min kusin emma på gull, vi åkte till donken och tog en shake, typ mjukglass med chockladsås i botten, SKIT GOD!! ni måste prova den.
Efter lite chillande i skanstull drog vi till dalen, det var inge folk ute så vi åkte till gubbängen och mötte Niklas, första gången jag träffade honom. Han verkar vara rolig och mysig. Vi träffades inte så länge, men jag och Emma flummade galet.

Förlåt att jag inte har fixat bilderna till det jag ska sälja, telefonen jag har bilderna på har dött på batteri har dött och min laddare är hos becca.

Bye for now!


RSS 2.0